Skip to content
+34 93 767 1733 - info@masnouadvocats.com

Avis legal

Informació legal:

Per donar compliment amb l’establert a la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Titular: Jordi Masnou i Ridaura (MASNOU ADVOCATS)
DNI: 43679740A
Adreça: carrer Dr. Bertomeu núm. 24 – PINEDA DE MAR (08397)
Contacte: info@masnouadvocats.com
Telèfon: 937671733
Web: www.masnouadvocats.com

Activitat: serveis d’assessorament i defensa jurídica en tots els camps del dret. Activitat sota les regulació de les normes deontològiques de la professió d’advocat, als Estatuts de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), i a la resta de normativa autonòmica i estatal aplicable a l’accés i exercici de la professió d’advocat, accessibles al públic en general a través de la pàgina web www.icab.cat.

Propietat Intel·lectual i Industrial:

Tots els continguts així com noms, marques i bases de dades accessibles en les pàgines web www.masnouadvocats.com pertanyen a Masnou Advocats i estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual de l’empresa o de tercers titulars dels mateixos. En cap cas l’accés a les pàgines web www.masnouadvocats.com implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels mencionats drets, ni conferir cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o béns de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de l’empresa o del tercer titular dels drets, excepte els drets de visualitzar i de realitzar còpies per l’ús personal i exclusiu de l’usuari, els quals hauran d’exercir sempre conforme als principis de la bona fe i la legislació aplicable.

Protecció de dades:

En compliment de l’establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el comerç Electrònic, en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i els seus reglaments de desenvolupament, el RESPONSABLE LEGAL DE LA WEB l’informa que les dades de caràcter personal proporcionats a través dels formularis de contacte s’inclouran en un fitxer automatitzat amb les mesures de seguretat legalment establertes i no seran cedides ni compartides amb empreses ni entitats alienes a Masnou Advocats, sense previ consentiment explícit i s’utilitzaran únicament per gestionar el servei sol·licitat i/o oferir-vos informació sobre les activitats i serveis de Masnou Advocats.
Igualment els informem que podrà exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició adreçant un escrit a Masnou Advocats, carrer Dr. Bertomeu núm. 24, 08397-Pineda de Mar, o bé un correu electrònic a l’adreça info@masnouadvocats.com.

MASNOU ADVOCATS utilitza “cookies” quan un usuari navega pel lloc web. Aquestes cookies s’utilitzen per MASNOU ADVOCATS amb la finalitat de reconèixer els navegadors dels usuaris registrats després que aquests s’hagin registrat per primera vegada, evitant que hagin de registrar-se cada vegada a cada visita per accedir a les àrees i serveis reservats exclusivament a ells. De la mateixa manera s’utilitzen per oferir a l’usuari la possibilitat de personalitzar el lloc web d’acord amb les seves preferències i necessitats, de manera que no sigui necessari personalitzar-lo a cada visita.

Responsabilitat:

Continguts

El contingut d’aquest llec web té una finalitat i efectes exclusivament informatius dels nostre serveis i de la nostra activitat professional.

MASNOU ADVOCATS s’eximeix de qualsevol responsabilitat en relació a qualsevol decisió adoptada per l’usuari del lloc web com a conseqüència de la informació continguda en el mateix, en especial respecte a les característiques tècniques dels cables.

MASNOU ADVOCATS refusa la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per MASNOU ADVOCATS o no publicada de forma autoritzada pel mateix sota el seu nom, a l’igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts, així com es reserva els dreta a actualitzar-los, a eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés als mateixos, de manera temporal o definitiva.

Enllaços a altres pàgines (LINKS)

Els enllaços introduïts a www.masnouadvocats.com són de caràcter merament informatiu i, per tant, MASNOU ADVOCATS no controla ni verifica cap informació, contingut, producte o serveis facilitats a través d’aquests llocs webs. En conseqüència, MASNOU ADVOCATS declina qualsevol tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte, en especial el contingut, relatiu a aquest pàgina.

Durada i modificació:

MASNOU ADVOCATS tindrà dret a modificar els terme i condicions aquí estipulades de forma unilateral, total o parcialment. Qualsevol canvi apareixerà en la mateixa forma en què es troben en aquesta nota legal.

La vigència temporal d’aquesta nota legal coincideix, per tant, amb el temps de la seva exposició, fins el moment en què siguin modificades de forma total o parcial per MASNOU ADVOCATS.

MASNOU ADVOCATS podrà donar per acabades, suspendre o interrompre unilateralment, l’operativitat d’aquest lloc web, sense possibilitat de demanar cap indemnització per part de l’usuari. Després de l’extinció, l’usuari haurà de destruir qualsevol informació sobre MASNOU ADVOCATS que posseeixi en qualsevol format i que hagi obtingut a través de les comunicacions realitzades de forma individual a l’usuari.

Llei aplicable i jurisdicció:

Per qualsevol controvèrsia relacionada amb les presents condicions de servei les parts accepten la submissió expressa als Jutjats d’Arenys de Mar i a la legislació autonòmica i estatal corresponent.