de parides i perímetres

Hola a totes i a tots!

com aneu de paper de water?

de farina i llevat fresc bé?

i la suscripció a netflix està al dia?

des de la meva ignorància, jo sempre he pensat que això del futbol sense públic (hi ha res més important en aquest país?) és un invent d’en Tebas i dels clubs, pq fomentar la suscripció a movistar i així augmentar els ja impressionants ingressos per televisió…

però ja em direu quins disbarats de pensar….

adjunto en primer lloc la resolució del departament de salut amb les mesures acordades ahir i que entraven en vigor divendres. adjunto la versió sencera, per aquells que us avorriu, i volgueu fardar davant dels amics (per videoconferència eh?) dels vostres coneixements de les mesures (almenys fins que les canvïin) i també n’adjunto el trailer, amb el resum, que penso que és el que ens llegirem tots (tots els que ens ho llegim…).

Llegir resolució departament de salut

Llegir resum

dit això, que ja hi ha prou literatura, passo a comentar un parell de temes jurídics.

en primer lloc, un tema que s’està movent molt. el de les targetes revolving. es tracte d’aquells préstecs, relacionats amb una targeta de consum (de supermercat, de benzinera, d’agència de viatges, etc…) que funciona com un moneder, del que pots anar tirant i vas pagant una quota més o menys fixa. el que passa és que sovint amaguen clàusules abusives, amb uns interessos usurers (declarat pel Tribunal Suprem) i que resulta que s’acaba pagant dues i tres vegades l’import disposat.

adjunto un article que tracte sobre aquest tema, però en un aspecte desagradable i a la vegada d’aquests que et fan preguntar pq aquesta manera de complicar-se la vida intentant parlar amb llenguatge per no fer-te entendre.

resulta que la possibilitat de demandar la nul·litat de l’abús d’aquestes clàusules no prescriu, però en canvi, que després de que sigui declarada nul·la la clàusula, pretenguis que se’t retornin els diners pagats de mes, si que prescriu…

parlant en plata: és com si aquella persona de qui estàs totalment enamorada, se’t declara, però ho fa per videoconferència des de la patagonia i sense cap voluntat d’agafar un avió ni tu ni aquella persona.

llegir article

 i continuo amb un altre article plenament conseqüent amb aquest món jurídic que és el meu.

si, però no. no, però potser si.

què passa amb els contractes d’arrendament d’activitats que s’han vist afectades pel covid? en aquest cas és un hotel, però també pot ser una discoteca, un restaurant, etc…

com hem de treballar la possibilitat d’aconseguir una modificació del contracte durant aquest temps, si no hi ha acord amb l’arrendador?

i és just que es carregui tot el pes a l’arrendador?

i què passa si ja s’han iniciat accions per reclamar les rentes i el desnonament?

estem així des del març i crec que és un dels temes sobre els que s’ha mirat més a cuenca per intentar no posar-s’hi a fons.

llegir article 

i finalment, dues notícies de rigorosa credibilitat i solvència.

llegir notícia
llegir notícia

cuideu-vos molt i ja veureu com aquest cap de setmana viurem un fenòmen paranormal consistent en què Barcelona, com a cap i casal de Catalunya, té la curiosa capacitat de de limítrofe amb tots i cadascun dels pobles de Catalunya (i sobretot dels parcs naturals i de les segones residències).

… de esos polvos vienen estos lodos.
ja sabeu que ens trobareu a consulta@masnouadvocats.com


jordi masnou i ridaura
ADVOCAT
93 767 17 33