Mortadela i Filomena

bon dia a totes i a tots!
 
avui si que si, tornem a la normalitat.
 
la normalitat d’una pandèmia i les mesures de restricció.
 
la normalitat de la tempesta filomena.
 
la normalitat d’unes necessàries eleccions que no sabem si seran.
 
la nova normalitat.
 
però avui no us vull atabalar massa, per intentar començar l’any de manera suau.
 
començaré parlant de la Resolució del Departament de Salut de la Generalitat 1/2021, de 4 de gener, per la que es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya.
 
vaja, que del 7 al 17 de gener (de moment, parlem clar), tot limitat. us deixo un quadre il·lustratiu, pq si us envio el DOGC…
 
sobre el contingut, crec que és conegut de sobres, però sempre hi ha dubtes que aquests quadres ajuden a  aclarir.
 
  


 
a continuació i per tractar temes més jurídics, però mantenint la promesa de no ser farregós, us adjunto un article d’en quim monzó, que amb el seu estil, però amb una claretat que ja voldríem als jutjats, explica les targetes revolving i l’abusivitat en determinada contractació de productes bancaris.


i ja posats en mirar de ser frescos i àgils en temes jurídics, us adjunto un link del Diari de Girona, on el Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona, el sr.Pascual Ortuño presenta el llibre que ha publicat sobre casos reals de lititgis entre pares i fills i que ens demostra la misèria humana.
 
llegir notícia
 
 
vinga va, que avui és dilluns 11 i hem de sortir a menjar-nos el món. si, sense sortir del nostre municipi i potser escalfant-lo al microones (controlant la franja horària pq el preu de la llum no sigui desorbitat), però tot està per fer i tot és possible.
 
som-hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ben cordialment,
 
jordi masnou i ridaura
ADVOCAT

93 767 17 33