Temps era temps

bon dia,

fa tant de temps que no us escric, que certament i tot i que al igual que anar amb bici, és una cosa que no es perd, si que es rovella…

i de fet, fa tant de temps que no us escric, que quan he seleccionat els temes i els documents de què us vull parlar, tot i que són notícies recents, m’han fet pensar si entremig hi havia de posar un anunci del NO-DO…

a falta de capellans (que ja us en vaig parlar al tractar el tema del capellà que havia falsificat un casament pq la vídua cobrés l’herència), avui comencem amb la guàrdia civil.

és el tema de la setmana. la obligació decretada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que té la Generalitat de Catalunya de vacunar per igual tots els cossos de seguretat i no només mossos, bombers, locals i protecció civil. té tota la seva lògica. ara bé, com hem arribat fins aquí? n’hi ha per tots els gustos.

llegir auto

a banda de capellans i la guàrdia civil, bajo palio només hi anava el tito paco. doncs també ha estat notícia.

la justícia ja va obligar a la seva santa familia a retornar el pazo de meirás… però recordeu allò de continente/contenido? que sempre ens feiem un embroll amb les assegurances? doncs ha passat alguna cosa similar.

el continente l’han hagut de tornar, però el contenido (que segurament va sortir d’allà mateix, de les nostres butxaques, o de les dels nostres pares i avis) ara sembla que no. curiositats de la vida jurídica.

llegir auto

i si un va estar 40 anys, n’hi ha d’altres que amb 23 en van tenir prou a catalunya per fer de les seves, segons sembla considerar la justícia.

us adjunto la resolució de l’audiència nacional en què envia tota la familia pujol a judici, considerant-la com organització criminal, i, com que estic segur que no us ho llegireu, adjunto també un article del diari El País, fent-ne una explicació.

llegir resolució

llegir article

tot i no ser de la prehistòria, el tema de la juana rivas, aquella mare que es va emportar els fills d’Itàlia (no és un insult) d’un ex-marit que diu que la maltractava, però que al final la cosa mai va quedar clar i que fins i tot les sentències, d’aquí i d’allà, no li van donar la raó (i això que tots els grans mitjans periodístics i mediàtics super especialitzats en la matèria, com ara l’ana rosa quintana i la susana griso, ja ho havien fet), doncs aquests dies hem tingut novetats. básicament que li rebaixen la condemna.

llegir notícia

i per evitar que qui llegeixi aquest article tingui la temptació de sortir al carrer i pagar amb pessetes, fem un salt quantitatiu en el temps, però també qualitatiu.

encara que sembli mentida, l’administració es modernitza i ha decidit que a partir d’avui desapareix el llibre de familia i tot es digitalitza i s’informatitza.

al tramitar els divorcis, sempre, sempre, sempre, penso que quan li pregunto a la gent el dia que es va casar i ja posa cara de no recordar-ho (la qual cosa ja fa evident que el tema tenia tots els números per acabar a la taula d’un advocat), ja veurem si són capaços de recordar a quin calaix van deixar el llibre de familia… doncs ara ja no farà falta, hem entrat de ple al segle XXI. compte no ens agafi vertigen

llegir article 

en fi, l’article d’avui el podia haver escrit amb una olivetti lettera 42, que la temàtica s’ho mereixia.

és el que té estar rovellat.

però aquí seguim, al peu del canó, amb molta feina, molta empenta i amb tot l’equip a la vostra disposició. més de 30 professionals que toquem tots els àmbits de l’assessorament jurídic i comptable.

civil, amb demandes, accidents, matrimonial, herències, arrendaments, contractes, targetes revolving, etc…

mercantil, amb societari, concursos, segones oportunitats…

penal, laboral, fiscal, administratiu, etc. etc. etc..


ens trobareu a consulta@masnouadvocats.com


quedo a la vostra disposició, per qualsevol dubte o aclarimentjordi masnou i ridaura
ADVOCAT
93 767 17 33