RESENYES

Conec en Jordi des de fa molt de temps i mai m'ha fallat, primer com a persona i després com professional. Sap escoltar, tranquil·litzar i si és necessari renyar... la seva sinceritat, agilitat mental i sobretot la seva discreció fan que sempre estiguis tranquil·la de qualsevol problema o situació anòmala.

Isabel Estol
Fa 6 mesos

Fa uns anys vaig contactar per recomanació d'un amic. Ja són varis els temes que hem tractat, tan meus com de la meva família. Sempre amb màxima professionalitat i relació propera i de confiança. Molt recomanable. recomanable.

Manel Lamarca
Fa 1 any

Masnou Advocats sempre he tingut un tracte extraordinari en tots els casos o consultes que necessitat d'un PROFESSIONAL i sense cap mena de dubte és i continuarà portant tots aquells casos que necessiti els seus serveis. 200% Recomanable en serveis, transparència, agilitat, preu, disposició, etc. Moltes gràcies, Jordi, a tu i tot el teu equip humà, continueu així, com sempre gràcies!

Albert Clos
Fa 1 any

Molt professionals i efectius. Una cosa que m'agradaria destacar és la transparència, si una cosa no està clar no et fan perdre ni el temps ni els diners, i aquesta actitud la valoro molt. 100% recomanable.

Xabi Delgado
Fa 1 any